| 

Detachering

Vanaf 2014 hebben wij een extra divisie toegevoegd aan onze diensten: ook voor de detachering van divers technisch personeel bent u bij TRN-Engineering aan het juiste adres. Een korte impressie van de vakgebieden waarbinnen wij regelmatig vakmensen detacheren, treft u hieronder.

Bent u op zoek naar technisch personeel, maar staat uw discipline hieronder niet benoemd? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op; wij beschikken over een groot netwerk waarbinnen wij op zoek kunnen naar de ideale kandidaat voor uw personeelsvraag.

Voor de meeste van onze kandidaten geldt dat TRN-Engineering een uniek concept kan bieden. Daar waar veel andere detacheerders alleen werken via het aloude “uurtje-factuurtje” principe, zijn wij bereid voor bepaalde projecten een fixed-price aanbieding te doen. Heeft u bijvoorbeeld een helder afgebakend project waarvan scope en planning vast staan? Dan kunnen wij u een vaste all-in aanbieding doen voor de toezicht op uw uitvoeringsfase. Dit scheelt beide partijen een hoop administratieve rompslomp, waardoor kosten kunnen worden gedrukt.

Projectmanagement machinebouw

Kandidaten met 5+ jaar ervaring in de machinebouw / automatisering. Kandidaten hebben zowel ervaring met (3D) engineeringswerk als met het leiden c.q. managen van projecten tot ordergrootte EUR 3Mil. Werktuigbouwkundige achtergrond met adequate kennis van mechatronica (mechanica, elektronica, software). Zowel voor kortlopende als langlopende projecten. Inleen is mogelijk zowel op urenbasis als op projectbasis.

Directievoering civiel

Meerdere kandidaten met een variëteit aan ervaring. Zowel voor kortlopende als langlopende projecten. Inleen is mogelijk zowel op urenbasis als op projectbasis.

Toezichthouders civiel

Meerdere kandidaten met een variëteit aan ervaring. Zowel voor kortlopende als langlopende projecten. Inleen is mogelijk zowel op urenbasis als op projectbasis.

Engineering/werkvoorbereiding

Zowel werktuigbouwkundig als civieltechnisch. Meerdere kandidaten met een variëteit aan ervaring. Zowel voor kortlopende als langlopende projecten. Inleen is mogelijk zowel op urenbasis als op projectbasis.